Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm Sempozyumu Gerçekleştirildi

01.06.2022 16:04

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm Sempozyumu” 27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlendi. Sempozyuma Munzur, Bingöl, Erzincan Binali Yıldırım, Osmaniye Korkut Ata, İnönü Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden de katılımcıların olduğu gözlendi.

Sempozyumun ilk günü yer alan oturumlarda; Hemşirelik Teorik Ve Uygulama Eğitiminde Dönüşüm, Hemşirelikte Kalite Ve Akreditasyon ve Dönüşen Eğitim Sürecinde Öğrenciler şeklinde 4 oturum gerçekleştirildi. Sempozyumun ikinci gününde ise Prof. Dr. Medine Yılmaz tarafından ‘SSCI-SCI İndexte Taranan Dergilere Makale Yazma Stratejileri’ ; Dr. Öğr. Üyesi Naci Murat tarafından ise ‘Makale Yazımında İstatistiksel Süreç Yönetimi’ adlı iki kurs düzenlendi. Her iki kursa 40 yakın öğrenci, hemşire ve akademisyen katıldı.