Ağın İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Fakülte Ziyareti

01.06.2022 14:33

Ağın İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri 27 Mayıs 2022 tarihinde  öğretmenleriyle birlikte fakültemize bir dizi ziyarette bulundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Bekir Dağdeviren tarafından fakülte hakkında bilgi verilirken, fakültenin bölümleri, ders içerikleri, uygulama laboratuvarları, sınıfları ve diğer fiziksel alanları öğrencilere tanıtıldı.

İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri misafirperverliğinden dolayı Sağlık Bilimleri Fakülte yöneticilerine teşekkürlerini ileterek memnuniyetini bildirdiler.