Fırat Üniversitesi ve Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü arasında Son Sınıf Öğrencilerinin Klinik Uygulamaları Protokolü imzalandı.

10.01.2022 07:45

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat  “Son Sınıf Öğrencilerinin Klinik Uygulamaları” Protokolünü 10 Ocak 2022 tarihinde imzaladı.

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, Kovancılar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zülfü Demirtaş’ın katılımıyla Rektörlük Makamı’nda gerçekleştirilen protokol ile Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kovancılar Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerinin Elazığ’da tüm sağlık kuruluşlarında klinik uygulama alanları genişletilmiş oldu.  Bu protokol ile Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kovancılar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki beceri ve deneyim kazanabilecekleri belirtildi.